Warning Bell 8:15 am
Announcements 8:20 am – 8:25 am
Period 1 8:25 am – 9:40 am
Period 2 9:45 am – 11:00 am
Period 3 11:05 am – 12:20 pm
Period 3 Lunch 11:00 am – 11:45 am (45 minutes)
Period 4 11:50 pm – 1:05 pm
Period 4 Lunch 12:20 pm – 1:05 pm (45 minutes)
Period 5 1:10 pm – 2:25 pm

There are two possible timetables:

Timetable A
Warning Bell 8:15 am
Announcements 8:20 am – 8:25 am
Period 1 8:25 am – 9:40 am (75 minutes)
Period 2 9:45 am – 11:00 am (75 minutes)
Period 3 Lunch 11:00 am – 11:45 am (45 minutes)
Period 4 11:50 pm – 1:05 pm (75 minutes)
Period 5 1:10 pm – 2:25 pm (75 minutes)
Timetable B
Warning Bell 8:15 am
Announcements 8:20 am – 8:25 am
Period 1 8:25 am – 9:40 am (75 minutes)
Period 2 9:45 am – 11:00 am (75 minutes)
Period 3 11:05 am – 12:20 pm (75 minutes)
Period 4 Lunch 12:20 pm – 1:05 pm (45 minutes)
Period 5 1:10 pm – 2:25 pm (75 minutes)